Sijainti
Pikisaarentie 12, 90100 Oulu, Suomi
Tyyppi
Rivitalo
Pinta-ala
127
Velaton myyntihinta
698 000,-
Huoneiston kokoonpano
2-3 mh, oh, k, sa, 3xwc, 2xph, takkahuone, kht, varastot, lasitettu parveke
Pääsuunnittelija
Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy
Lämmitysmuoto
Maalämpö
Valaistus
LED
Yleistä
Pikisaari on asuinkohteena poikkeuksellinen sekä paikallishistoriansa että keskeisen sijaintinsa vuoksi. Oulujoen suistoalue tekee siitä myös maisemallisesti rikkaan ja ainutlaatuisen miljöön Oulun ydinkeskustan tuntumassa. Tällaisia tilaisuuksia, asua meren ympäröimässä saaressa mutta kuitenkin kävelymatkan päässä keskustasta, tulee harvoin!

 
Viimeisessä vapaana olevassa huoneistossa on erittäin korkeatasoinen varustelu ja laadukkaat sisustussuunnittelijan valitsemat pintamateriaalit. Mm. maalämpö ja -viilennys, elektroninen lukitusjärjestelmä, ”kotoa pois” toiminto, keittiössä integroidut Mielen kodinkoneet ja kivitasot, takkahuoneessa valkoinen Tulikiven Kaira takka, olohuoneessa tulisijavaraus, leveä oksaton tammiparketti olo- ja makuuhuoneissa, seinäkiinnitteiset wc-istuimet, integroitu äänentoistojärjestelmä, sadesuihkut,”hiljaiset” makuuhuoneet, LED-valaistus, käynti lasitetulle parvekkeelle molemmista makuuhuoneista lasiliukuoven kautta.

 
Toisen kerroksen tilavalta, lasitetulta parvekkeelta avautuu upea merinäkymä. Aidattu, istutuksin ja kiveyksin viimeistelty suojainen pihapiiri sekä osakkaiden käyttöön järeästä Aihkihirrestä tehty rantasauna tekevät yhtiön asuinmiljööstä täysin ainutlaatuisen. Asuintilat ovat kolmessa tasossa.

Esittely ja myynti: Pekka Pikkujämsä, p. 040 524 8569

Esite (pdf)

Katso video valmiin kodin sisustusmateriaaleista:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=f6HGR-VoTF8
Takaisin talogalleria sivuille!
Liitteet:
Kohteen esite (PDF)

Näytä suurempi kartta
Cxense Display